Hi, ik ben Aletta..maar iedereen noemt me Alet!

Ik ben energiek en ik zit altijd vol inspiratie.
Ik ben half spiritueel en half hartstikke nuchter!
Ik kan eindeloos gerichte vragen stellen, puur omdat ik geïnteresseerd ben in wat anderen beweegt.
Ik ben rechtdoorzee in mijn communicatie en actiegericht (Hallo! Mannelijke energie!).
Mijn werk stop ik vol met liefde en humor (en een eerlijk beeld van hoe mijn leven is).
Ik vond het harstikke eng om mijn soul purpose te leven...but I did it anyway!
Ik ben introvert, een perfectionist, een boekenwurm en een dromer en doener in één.

Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een leven vol rust, balans en verbinding

Ik barste op de trap in huilen uit...

Met mijn werklaptop in mijn handen… Ik had een nieuwe baan, met een nogal veeleisende leidinggevende die op de meest gekke tijdstippen belde om werkzaken te bespreken. Hij belde weer, terwijl ik net aan het avondeten zat met mijn partner en mijn zoontje van toen net twee jaar. Ik nam uit gewoonte op en terwijl ik naar boven liep mét mijn telefoon en mijn laptop, besefte ik me dat ik het niet langer kon! Ik was op! Letterlijk en figuurlijk moe en klaar met alles. Daar stond ik..huilend op de trap. En het drong langzaam tot me door. Ik heb een burn-out!

Jarenlang leefde ik meer vanuit mijn hoofd dan vanuit mijn hart. Ik nam promotie op promotie aan binnen het bedrijfsleven. Niet omdat het goed voelde, maar uit beleefdheid. “Dankbaar zijn voor wat je gegund krijgt”, had ik geleerd. Ik werd er alleen doodongelukkig van. Mijn burn-out had ik dan ook dubbel en dwars verdiend. Ik had het nodig om het tij te keren. Om te gaan voor échte verandering! 

Het werd tijd om aan mezelf te werken, om weer naar mezelf te leren luisteren, emoties niet langer weg te stoppen en om te gaan doen waar ik écht plezier uit haal. Ik dook volop in opleidingen en cursussen. Ik verslond (spirituele) zelfhulp boeken, ik kwam uit de ‘spirituele kast’ (want ik had al veel met spititualiteit dankzij mijn oma uit Indonesië) en ik verloor mezelf in Breathwork, Energy Healing, Tarot en Human Design. Ik raakte gefascineerd over hoe je energie vóór je kunt laten werken om je droomleven vorm te geven.

Ik leerde alles over the Law of Attraction en manifesteren en integreerde dat in mijn dagelijkse leven. Mijn eigen onderneming kwam tot leven. Als energetisch coach en healer kies ik er bewust voor om holistisch te werken op basis van de pijlers Body, Mind & Soul. Dit zorgt namelijk voor balans in alles in je leven, omdat ze alledrie het gevolg of de oorzaak zijn van elkaar. Is één pijler uit balans, dan trekt dit de overige pijlers mee. 

Ik leef nu op MIJN manier, nog steeds sensitief en zorgzaam, maar met energiebehoud en vanuit mijn hart en zielsmissie. En dat is wat ik jou ook zo gun! 

Waar ik energie van krijg?

Nieuwe kennis en inspiratie opdoen uit boeken, cursussen en opleidingen.
Tijd doorbrengen met mijn partner Derik en ons zoontje Finn.
Een goed stuk wandelen in de natuur.
Kinder Chocoladereepjes (ja ik weet het..ze zijn voor kinderen ;- ))
Yoga en hardlopen (om al die Kinder Chocoladereepjes er weer af te krijgen)
Toffe eindresultaten van sessies en mentorships omdat ik het anderen ook zo gun!

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?

Nieuwsbrief

Pronounce: [magical∙love∙letters] : -)

Wil jij graag meer inspiratie ontvangen op het gebied van zelfliefde, energie, breathwork, Human Design, healing en praktische spiritualiteit? Wil jij toegang krijgen tot gratis meditaties en online sessies over deze onderwerpen? 
Schrijf je dan in voor mijn ‘Magical Love Letters’! Je ontvangt nooit vaker dan 4x per maand deze mails van mij.