Energy Healing

Jij bent energie!

Net als ik en de rest van de wereld om je heen! Het is dan ook niet heel bijzonder dat Energy Healing werkt op jouw energie. Dus waarom zou je er geen gebruik van maken? Soms ontstaan er blokkades, waardoor jouw energie minder makkelijk stroomt. 

Het gevolg? Je zit minder lekker in je vel, je ervaart meer stress, je bereikt minder makkelijk je doelen of je krijgt fysieke klachten. Blokkades hebben nu eenmaal invloed op jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn en dus op je leven. 

Hoe je deze blokkades opheft? Door met deze energie te werken. Tijdens een healing ruim je de blokkades op en breng jij je energie weer terug in balans en kom je terug in contact met jezelf en je intuïtie

 

Jij wilt..

Je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroten.
Belemmerende overtuigingen, oude patronen en onverwerkte emoties doorbreken en loslaten.
Je energie laten stromen, zodat je zonder energieblokkades verder kunt.
Afrekenen met gevoelens van oververmoeidheid en fysiek beter in je vel zitten.
In contact komen met je intuïtie en de verbinding met jezelf herstellen.
Het zelfgenezingproces en immuunsysteem van je lichaam een boost geven.
Ontspannen en stress en spanning loslaten.

Hoe een Energy Healing werkt..

Ik doe healing sessies op afstand. Energie is namelijk niet plaatsafhankelijk en bovendien verricht jij zelf het ‘helende’ werk. Tijdens een sessie stem ik me af op jouw energie en help ik jou contact te maken met de energie die jij nodig hebt. De energie en jouw lichaam (en ziel) bepalen zelf waar de energie nodig is op dat moment. Daar sta ik helemaal buiten. Het is aan jou om te vertrouwen op het feit dat de energie zijn werk doet.

Voordat we een healing inplannen, laat ik altijd eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek nemen we door waar jij nu staat en wat je intenties zijn voor de sessie(s). 

Vijf minuten voordat de healing sessie start, vraag ik je om alvast rust op te zoeken en je te ontspannen. Tijdens de sessie hoef je alleen maar te ontspannen zitten of liggen en te ‘zijn’. Een Energy Healing duurt gemiddeld 45 minuten. 

Na de healing neem ik contact met je op om te horen hoe je het ervaren hebt. Daarnaast ontvang je van mij een persoonlijk bericht met wat ik ervaren en gesignaleerd heb tijdens de healing en vertel ik je meer over de kaartlegging die ik voor je gedaan. Deze kun je bewaren en eventueel herlezen op een moment dat je het nodig heb

 

energy-healing

Wat je ervaart tijdens een Energy healing

Je energie beschermen is de ultieme vorm van zelfliefde.

Wat je tijdens de healing ervaart is heel persoonlijk. De één voelt tintelingen, drukkende gevoelens of ziet kleuren. De ander ervaart juist een enorm rustgevend gevoel van zelfliefde. Weer een ander krijgt te maken met heftige emoties of andere ongemakken zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Ik kan je alleen maar aanraden om NIET je best te doen om iets te voelen of te ervaren. Ook als je niets ervaart dan werkt de healing door. Jij hoeft alleen maar te ‘zijn’, meer niet.

Ik krijg vaak de vraag of je spiritueel moet zijn of moet begrijpen hoe energie werkt, om de positieve effecten van een healing te ervaren. Mijn antwoord daarop? Nee! Net zoals je de wetten van Newton ook niet hoeft te begrijpen om te kunnen fietsen ;- ). 

Nog even goed om te weten: ik beschik niet over bijzondere krachten. Ik weet alleen hoe je met energie kunt werken en hoe je energieblokkades kunt vinden en herstellen. Ik begeleid jou in dit proces, maar het werk doe je helemaal zelf!  

Ga je liever praktischer aan de slag? Dan is ademwerk een goed alternatief.

Nieuwsbrief

Pronounce: [magical∙love∙letters] : -)

Wil jij graag meer inspiratie ontvangen op het gebied van zelfliefde, energie, breathwork, Human Design, healing en praktische spiritualiteit? Wil jij toegang krijgen tot gratis meditaties en online sessies over deze onderwerpen? 
Schrijf je dan in voor mijn ‘Magical Love Letters’! Je ontvangt nooit vaker dan 4x per maand deze mails van mij.