Work your Magic Journey

Een reis naar échte verandering!

Jij bent er klaar voor om bij jezelf thuis te komen en om je roeping te volgen. Om gehoor te geven aan je intuïtie en je energie vóór je te laten werken. Om de beste versie van jezelf te manifesteren en om vanuit daar te bloeien en successen te behalen. 

Jij wilt eindelijk keuzes maken die goed voelen voor jou, zonder bang te zijn dat je anderen teleurstelt. Jij wilt een leven waarin jij mag doen wat je het liefste doet én je wilt spiritualiteit met strategie combineren om succesvol te zijn. Jij wilt weer naar je eigen stem luisteren, in plaats van naar de stemmen van anderen.

Misschien dat je wel weet wat je wilt, maar dat je niet weet waar te beginnen. Of misschien heb je geen idee en vertrouw je erop dat het proces je brengt waar je wilt zijn. Hoe dan ook, jij wilt over een jaar niet op dezelfde plek zijn als waar je nu bent. En daar gaan we samen wat aan doen!

Jij wilt samen met mij..

Jezelf herontdekken en thuiskomen bij jezelf zodat je de beste versie van jezelf kunt manifesteren.
Belemmerende emoties, overtuigingen en patronen doorbreken. Weg met die twijfel en onzekerheid...
Jouw energie leren managen, naar je lichaam leren luisteren en je krachtiger voelen dan ooit omdat je in het hier en nu leeft!
Leren manifesteren en concrete stappen zetten richting je dromen en het leven dat nu bij jou past.
Ontdekken wat jouw soul purpose is, zodat je op basis hiervan jouw droombaan of droomonderneming kunt realiseren.
Vrij kunnen ademhalen en je energie laten stromen, zonder stress- of drukgevoelens en zonder onverklaarbare lichamelijke klachten.

Wat jij krijgt...

Mentoring

Wij werken één op één samen. Ik sta naast je, help jou keuzes maken, help je over je beperkende overtuigingen heen te stappen en geef je een liefdevolle schop onder je kont als je dit nodig hebt.

Connectie

Ik help je om terug in connectie te komen met je intuïtie en met jezelf. Door middel van spiritualiteit, ademtechnieken, Human Design en energy healing, kom jij weer dichter bij jezelf te staan.

Het 'Hoe?'

Ik help je aan het hoe! Hoe je spiritualiteit combineert met strategie zodat je je verlangens waarmaakt en knalt vanuit de juiste energie en keuzes maakt die goed voelen voor jou!

Kijk op je verhaal

Ik help je breken met belemmerende overtuigingen en met oude verhalen over jezelf die niet langer bij je passen. Ik neem je mee op reis naar jouw nieuwe verhaal!

Full focus op jou

Jouw doelen bereik je door middel van focus én door het maken van keuzes. Ik help je focussen op het juiste, zodat jij zelfverzekerd keuzes kunt maken vanuit de juiste mindset.

Intensief traject

Samenwerken met mij is intensief. Je groeit razendsnel, maar dat gaat niet zonder groeipijn! We hebben tweewekelijkse Zoom-calls en daarnaast ben ik 24/5 beschikbaar via Voxer!

Mentorship Leer leven met je chronische ziekte

Alet als coach omdat..

Omdat ik weet hoe het voelt om je leven ‘op papier’ op orde te hebben, terwijl je diep van binnen iets heel anders ervaart!

Jij zoekt iemand die snapt waar jij staat, puur omdat ze er zelf al geweest is. Niet een ‘standaard coach’ die, zonder in jouw schoenen te hebben gestaan, jou begeleid en stappen laat zetten.

Jij zoekt iemand die al staat op de plek waar jij graag wilt staan. Iemand die haar roeping is gaan volgen, met alle obstakels en hordes die er te nemen zijn. Iemand die al doet waarvoor ze hier gekomen is (en dat is krachtige vrouwen zoals jij vooruit helpen). Voelt dit tot zover goed voor jou? Plan dan een vrijblijvende oriëntatiesessie om verder kennis te maken!

Als wij een match zijn dan..

Werken wij drie maanden samen aan energiemanagement, zelfvertrouwen, jouw zielsmissie en JOUW plan. Ik help je jouw leven vorm te geven op een manier die jou voldoening, balans en geluk brengt.
Starten wij met een anderhalf uur durende kick off sessie, zodat ik een volledig traject op maat voor jou kan ontwikkelen!
Hebben wij zeven sessies via Zoom én aanvullend maandelijks en ademwerksessie of energy healing (t.w.v. €97,- per sessie).
Kun je, tussen de coachingssessies door, via e-mail of Whatsapp al je vragen kwijt.
Krijg je wekelijks persoonlijke actiestappen, meditaties, journaling prompts, werkboeken, peptalks en andere goodies.
Krijg je drie maanden lang toegang tot de Work your Magic Academy: een online academy met video's en werkboeken over acceptatie, zelfliefde, zelfvertrouwen, energiemanagement, healing, meditaties en ademwerk. Kortom alles wat je maar nodig hebt om jezelf te hervinden (t.w.v. € 149,85)
Deel ik met jou alle dingen die ik had willen weten tijdens mijn eigen journey. Praktisch, down to earth en met een sprankeltje spiritualiteit!

Jouw investering? Vier maandelijkse betalingen van €395,- incl. BTW of eenmalig € 1580,- incl. BTW

Omdat ik zo sterk geloof in mijn coaching, werk ik met een ‘niet goed, geld terug garantie’. Voel je na één maand samenwerken dat dit toch niet voor jou is, dan betaal ik je elke geïnvesteerde cent terug. Je hebt dus niets te verliezen!

Voel jij in elke vezel van je lichaam dat dit jouw traject is? Dat dit dé stap is die jij mag zetten? Plan dan een oriëntatiesessie om kennis te maken en om te bespreken dit traject geschikt is voor jou. Er is elk kwartaal voor slechts vijf vrouwen een plekje beschikbaar! 

Als jij écht bereid bent om het werk te DOEN, om afspraken voor te bereiden en na te komen, dan weet ik zeker dat dit traject jou helpt. Het is aan jou om knopen door te hakken en acties in praktijk te brengen natuurlijk. Blijf je twijfelen, plan dan gerust een oriëntatiesessie met mij in. Het is geheel vrijblijvend en geeft je nét dat extra stukje helderheid dat je nodig hebt om tot een goede keuze te komen. 

Holistische coaching is een persoonlijk en intiem proces. Het gaat verder dan ‘reguliere’ coaching waarbij je voornamelijk je denkvermogen gebruikt. In dit traject ga je ook aan de slag met je gevoel en intuïtie. Het is belangrijk dat je vertrouwt met elkaar bent en dat ik 100% zeker de juiste persoon ben om jou verder te helpen. Om iedereen full focus te geven, werk ik met maximaal 5 vrouwen samen per kwartaal.

Dat begrijp ik heel goed. Dit traject is niet weggelegd voor iedereen. Ik ben van mening dat alleen vrouwen die zichzelf deze investering waard vinden, baat hebben bij dit traject. Vrouwen die kijken naar wat onze samenwerking oplevert in plaats van wat het kost. 

Intuïtie en energie zijn natuurlijk niet echt tastbaar en ik begrijp dus heel goed dat dit zweverig kan klinken. Alleen ben je natuurlijk wel geboren met deze elementen. Waarom zou je er dan niet je voordeel mee doen op basis van de wetenschappelijke inzichten die op dit gebied opgedaan zijn. Ik ben half spiritueel en half hartstikke nuchter en ik maak trajecten op maat, op basis van wat goed voelt voor jou!

Nieuwsbrief

Pronounce: [magical∙love∙letters] : -)

Wil jij graag meer inspiratie ontvangen op het gebied van zelfliefde, energie, breathwork, Human Design, healing en praktische spiritualiteit? Wil jij toegang krijgen tot gratis meditaties en online sessies over deze onderwerpen? 
Schrijf je dan in voor mijn ‘Magical Love Letters’! Je ontvangt nooit vaker dan 4x per maand deze mails van mij.