Ademwerk / Breathwork

Gun jezelf lucht!

Breathwork (oftwel ademwerk) is de meest natuurlijke en krachtige manier om jezelf te verbinden met je levensenergie en om je bewust te worden van patronen, die je vervolgens los mag laten….hoe jij ademt, zegt veel over hoe jij in het leven staat.

Je adem draag je altijd met je mee. Je hoeft dus niet ver te reizen om de kracht van je adem in te zetten. 

Hoe zit het met jou? Gun jij jezelf voldoende lucht? Of laat je stress, belemmerende overtuigingen en oude patronen in de weg zitten?

 

Jij wilt..

Jezelf herontdekken en thuiskomen bij jezelf door verbinding met jezelf te maken.
Je immuunsysteem en je energielevel een boost geven.
Vrij kunnen ademhalen en je energie laten stromen, zonder stress- of drukgevoelens.
Emotionele en mentale blokkades uit de weg ruimen en loslaten.
In contact komen met je hogere bewustzijn en de verbinding met jezelf herstellen.
Rust en voldoening ervaren, door het helende effect van ademwerk.

Wat een ademwerksessie inhoudt

Ademwerksessies vinden live of online plaats. Voordat we met één of meerdere sessies starten, beginnen we met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking nemen we door waar je staat, zowel mentaal als fysiek. 

Daarnaast bespreken we waar jij graag aan wilt werken. Deze intentie wil je natuurlijk meenemen in de sessie(s). Ook neem ik je mee in de ademhalingstechnieken en de pranayama’s die van toepassing zijn op jouw intentie. Zo krijg je altijd een sessie op maat en kun je vooraf al je vragen kwijt. 

Tijdens de daadwerkelijke ademwerksessie, starten we op met jouw intentie en gaan we daarna aan de slag met ademhalingsoefeningen en pranayama’s. Aan het einde van de sessie is er tijd voor ontspanning en nemen we jouw ervaring door. Je mag er rekening mee houden dat een individuele sessie ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt. 

ademwerk

Waarom ademwerk?

Omdat ademwerk het meest essentiele element is van het transformeren van je bewustzijn.

Je adem is jouw brug naar jouw lichaam. Je kunt je ademhaling gebruiken om delen van je lichaam weer in beweging te krijgen, die tot stilstand zijn gekomen door stress of spanning.

Een ademwerksessie werkt op drie niveaus van bewustzijn: mentaal, fysiek en spiritueel. Tijdens een ademwerksessie onderzoek je je lichaam en je bewustzijn en doorbreek je spanningsvelden en oude patronen en overtuigingen. Via die weg kom je thuis bij jezelf. 

Je ruimt emotionele blokkades op en laat stress los. Zo krijg je de ruimte om tot inzichten te komen en heel je jezelf met de kracht van je adem. 

Wel goed om vooraf te weten: ademwerk is niet geschikt voor jou als je te maken heb een psychisch ziektebeeld of epilepsie. Energy Healing is voor jou dan misschien een goed alternatief.     

 

Nieuwsbrief

Pronounce: [magical∙love∙letters] : -)

Wil jij graag meer inspiratie ontvangen op het gebied van zelfliefde, energie, breathwork, Human Design, healing en praktische spiritualiteit? Wil jij toegang krijgen tot gratis meditaties en online sessies over deze onderwerpen? 
Schrijf je dan in voor mijn ‘Magical Love Letters’! Je ontvangt nooit vaker dan 4x per maand deze mails van mij.